Price Waterhouse Cooper

About the project

Brief

The instruction for the eMalahleni PwC offices was to achieve a look that reflects a forward thinking and transparent approach to business. It was imperative that we work within the brand as prescribed by the global company.

What we did

The company, on an international level has a sleek, modern look. The client wanted their local offices to fit into that style but not to be too clinical so that their clients still felt comfortable being there.

The focal point was the reception counter which has a modern streamlined design but was customised in duco and Monocoat wood finish to warm the look.

A designated coffee area was created for clients to relax in or catch up on work while waiting. The gloss, orange glass panel is warm and inviting. We implemented Biophilic Design into this area by putting in an indoor vertical garden so that employees as well as clients can connect with nature.

The bold, customized wall paper brings the brands colours together in the space and makes a statement.

 We were privileged to conceptualise and implement the reception area for this global company.

 What did our client have to say,

“Planning our new reception area required certain specifics relating to our brand.

You understood our need right from the start and presented us with a proposal that underlined exactly what was required yet also added some further features which could not be ignored as they only enhanced and complimented your initial ideas.

We are truly proud of our new reception area as it speaks professionalism, has a feeling of tranquillity yet at the same time radiates energy.

We thank you for your enthusiasm and for effortlessly bringing style and quality to this project.”

Karen van Zyl

on behalf of PwC eMalahleni