Spontaneous, Creative Corridor Hill Office

Spontaneous, Creative Corridor Hill Office

About the project

Brief

The client was very adamant that this small office become a creative space which reflected her personality. She wanted to make a statement and be inspired each time she walked into the office.

What we did

The single most depressing thing about the space were the white walls. These were replaced with a colour palette of greys and blues and a very bold leaf print wallpaper.

The beautiful antique table worked well with the addition of modern visitors’ chairs. An old metal cupboard was up-cycled and castors put on which became the filing cabinet. Adding vinyl to the doors customised it and made it an inspirational item.

Glass artwork became the focus behind the desk and allows for easy change when required.

The end product was an office that was functional and an inspiring workplace which increased productivity.

Skills

Posted on

March 15, 2018